PIM – Selfie pályázat

A Petőfi Irodalmi Múzeum országos fotó- és videópályázata gimnáziumok és szakközépiskolák részére:

Nézzétek meg a Petőfi Irodalmi Múzeum „Maradni szégyen, veszni borzalom” – Magyar írók az első világháborúban című kiállítását, kutassatok a kiállítás részleteiben és készítsetek magatokról olyan szelfiket a számotokra fontos kiállított műtárgyak és installációk között, amelyek segítségével értelmezitek a kiállítást. Az összegyűlt képekből szerkesszetek (zenés, képaláírásos stb.) tárlatvezetést (filmet, videót).

Munkátokat 2015. november 30-ig töltsétek fel a Youtube-ra és küldjétek el a linket és a jelentkezési lapot a muzeumped@pim.hu címre. A tárgymezőbe írjátok be: tárlatvezetés. A legjobb munkákat honlapunkon közzétesszük, az első helyezett csoport vagy osztály ingyenes belépőt kap a 2016-os Múzeumok Éjszakájára. A második és harmadik helyezettek féléves ingyenes belépőt nyernek a PIM kiállításaira.

A versenyre 3-5 fős csoportok, osztályok jelentkezését várjuk. A résztvevő csapatoknak és osztályoknak 2015. decemberében egy délután négy órakor uzsonnával egybekötött szakmai beszélgetést és ünnepélyes eredményhirdetést tervezünk.

Várjuk a pályamunkákat!

Reklámok