Térítésmentes részvételi lehetőség drámapedagógiai műhelymunka-sorozaton

Aki járt már drámás workshopon vagy részt vett komplex drámapedagógiai képzésen, valószínűleg a közös játék és a gondolkodás élményét őrzi leginkább. Ezt az élményt magával viszi, a tanultakat le- és megjegyzi, talán még drámaórát is tervez. De hol tudja kipróbálni az új tudást? Hol teheti próbára magát? És hol játszhat újra? Például a Nyitott Klubban. Most akár ingyen.

nyitott_klub_jatsszuk_le

A Nyitott Klub műhelyalkalmairól részletes tájékoztatást olvashatnak az egyesület honlapján.

A Nyitott Klub újabb végzettséget nem ad, de a megszülető drámaórákból közösen megjelentet egy óravázlat-gyűjteményt, lehetőséget ad az órák tesztelésére akár diákok között is, illetve egy saját szakmai hétvégét is megszervez, ahol a legjobban sikerült órák bemutathatók.

A Nyitott Klub műhelysorozat alkalmaira szombatonként kerül sor, 10.00-14.00-ig, 2016. január 16. és 2016. április 30. között, a Jurányi Házban (1027 Budapest, Jurányi utca 1). A műhely résztvevői által megvalósítandó szakmai napok tervezett időpontja 2016. április 9-10, szombat-vasárnap.

MI SZÜKSÉGES A TÉRÍTÉSMENTES RÉSZVÉTELHEZ?

A projekt egy 15 alkalmas folyamat, amely 2016. január 16-án indul. A jelentkezőnek vállalnia kell, hogy legalább 12 alkalommal jelen lesz. A pályázati forrást elsősorban a 20-35 év közötti jelentkezők támogatására lehet fordítani, de a térítésmentes részvételre pályázhatnak az adott korosztályon kívül esők is.

Akik nem tudják vállalni a rendszeres részvételt, viszont szeretnének alkalmanként csatlakozni, alkalmi jegy (1000 Ft), vagy 5 alkalmas bérlet (3000 Ft) váltása ellenében tehetik meg.

Jelentkezési űrlap itt tölthető ki.

A Nyitott Klub az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával valósul meg.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s