Találkozások az anyanyelvi nevelésben 3. – konferencia

A PTE BTK Magyar Nyelv- és Irodalomtudományi Intézet Nyelvtudományi Tanszéke immár harmadik alkalommal rendezi meg konferenciáját, amelyre szeretettel vár minden olyan előadót (nem csak a szűkebb szakmából), akinek van mondanivalója az anyanyelvi nevelés számára. Gyakorló pedagógusok részvételére is számítanak.

Az idei konferencia témája: Szabályok és/vagy kivételek

Regisztráció: az itt található űrlap kitöltésével történik. Aki előadást kíván tartani, a jelentkezési lapon az absztraktra vonatkozó kérdéseket is töltse ki április 17-ig!

Az absztrakt formai és tartalmi követelményei:

  • terjedelme: 2500-2800 leütés (+ a hivatkozások)
  • ne tartalmazzon rövidítéseket, lábjegyzetet
  • tartalmazza empirikus kutatás esetén a hipotéziseket, elméleti jellegű munka esetén az elméleti alapvetéseket, valamint a módszereket és a várható eredményeket, konklúziókat.

Az absztraktokat az adott témában jártas lektor véleménye alapján fogadják el a szervezők. Az absztraktok elfogadásáról és a programról előreláthatóan mindenkit június 1-ig értesítenek.

Az előadások tervezett időtartama 20 perc.

A regisztrációs díj (csak az előadóknak): 5000 Ft, amelynek banki átutalásáról minden előadót tájékoztatnak. A regisztrációs díjat a konferenciakötet megjelentetésére fordítják.

A konferencia szervezői: Medve Anna, Szabó Veronika, Hoss Alexandra, Nagy Tamás. Kérdés esetén forduljon Nagy Tamáshoz és Szabó Veronikához a talalkozasok1@gmail.com címen.

Jelentkezését várva, tisztelettel: Medve Anna egyetemi docens, Szabó Veronika egyetemi tanársegéd, Hoss Alexandra PhD-hallgató, Nagy Tamás egyetemi hallgató

Pécs, 2016. február 28

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s