József Attila mindenkiNET 3.

„1905-ben születtem Budapesten, a Ferencvárosban”

Ferencváros Önkormányzatának online videópályázata

Ferencváros Önkormányzata a József Attila mindenkiNET online videópályázatát első ízben 2015. április 11-én, a költő születésének 110. évfordulóján hirdette meg a fiatalok számára. Az eddig két alkalommal megrendezett pályázat sikeréből kiindulva úgy döntöttek, hogy minden évben kétszer – április 11-én, a költő születésének és december 3-án, a költő halálának évfordulója alkalmából – megnyitják a pályázati felületet.


A feltöltési időszak: március 29. – április 11.
A felhívás elsősorban a hazai és határon túli magyar középiskolásoknak szól, de nyitott mindenki számára, aki 2016. április 11. előtt nem töltötte be a 32. életévét.
A pályázat tartalma:
A videópályázatra a kiíró olyan anyagokat vár, amelyekben elhangzik József Attila valamelyik költeménye: ez lehet egy teljes vers, lehet részlet, lehet szavalat vagy megzenésített változat. Az előadók száma nincs korlátozva, csupán annyi, hogy a vers szövegének változtatás nélkül kell elhangoznia. A rögzítés történhet professzionális módon, de akár egy mobiltelefonnal is. Nem a képi minőség, hanem a kreativitás és az előadásmód a mérvadó. Egy pályázó több videót is beküldhet, de egy film maximum 7 perc hosszú lehet: az ennél hosszabb anyagokat nem törlik, de azok nem vesznek részt a versenyben.
A pályázatok beküldése:
A pályázati film csak a pályázati adatlap kitöltésével együtt érvényes. Egy pályázó több filmmel is pályázhat, de mindegyik filmhez külön adatlapot kell kitölteni.
A pályázatok feltöltési határideje: 2016. április 11. 24.00. Április 11-én a már feltöltött, értékesebb videókat levetítik a József Attila Emlékhelyen. (Budapest IX. kerület, Gát utca 3.)
Feltöltés helye/bővebb információ: www.jozsefattilamindenkinet.hu

A pályázat díjazása: A szakmai zsűri által legjobbnak ítélt és a legtöbb közönségszavazatot kapott pályázatokat jutalmazzák.
Jutalmak: táblagép, okostelefon.

Kapcsolat: jozsefattilamindenkinek@ferencvaros.hu
Közönségszavazás: Az egyes filmekre szavazni a feltöltés pillanatától lehetséges. A közönségszavazatok számát a 2016. április 11-én 24.00 órakor érvényes adatok alapján állapítják meg.
Eredményhirdetés: Az ünnepélyes eredményhirdetésre Ferencvárosban kerül sor. Ennek időpontját és pontos helyszínét rövidesen közzéteszik.
Adatkezelés, szerzői jogok: a verseny honlapján.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s