Kortárs Irodalmi Verseny 2018 – kreatív verseny középiskolás csapatoknak

Kortárs folyóirat kreatív irodalmi versenyt hirdet középiskolások számára. A három fordulós tanulmányi versenyre 3-4 fős csapatok jelentkezhetnek. Az I. forduló nevezői, illetve a II. fordulóba továbbjutott csapatok elektronikusan küldhetik be elkészített pályaműveiket. A III. fordulóba, a döntőbe jutó csapatok a 2018 áprilisában Budapesten megrendezendő vetélkedőn mérik majd össze tudásukat, értékes nyereményekért.

I. FORDULÓ BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ: 2017. DECEMBER 17.

Az első forduló a következő négy feladatból áll:

  1. Válasszanak nevet csapatuknak, majd töltsék ki (elektronikus formában) a Kortárs Irodalmi Verseny regisztrációs lapját .
  2. Minden csapat hozzon létre egy blogot (javasolt motor: wordpress.com, de bármilyen más típusú lehet) a kiválasztott csapat nevével. A blog elérhetőségét mindenképpen küldjék el a szervezőknek e-mailben a kortarsverseny2018@gmail.com címre!
  3. Válasszanak ki egy kortárs ( 2000-ben vagy azt követően megjelent ) magyar szépirodalmi alkotást és egy kortárstársművészeti (építészet, képzőművészet, színház, film, tánc, zene stb.) alkotást/eseményt, majd írjanak azokról egy-egy 1000–1500 leütésből álló ajánlót (2,5 cm-es margó, 12-es betűméret, Times New Roman betűtípus). Az elkészült szövegeket minden csapat töltse fel a blogjára, és küldje is el a kortarsverseny2018@gmail.com címre. Kérjük, hogy az elküldött e-mail tárgyában ne felejtsék el feltüntetni a csapat nevét és az aktuális forduló számát!
  4. A csapat tagjai jelezzék vissza a Kortárs Online által létrehozott eseményen (Kortárs Irodalmi Verseny 2018), hogy részt kívánnak venni azon!

A II. fordulóba a szakmai zsűri döntése alapján a legkreatívabb pályaműveket beküldő csapatok jutnak tovább. Az I. forduló eredményéről 2017. december 20-ig minden csapatot elektronikus úton értesítünk.

Felmerülő kérdéseiket a kortarsverseny2018@gmail.com címen tehetik fel.

Jó munkát és eredményes versenyzést kívánnak a Kortárs Irodalmi Verseny szervezői!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s